Auto verzekeringen

Ijzersterke verzekering consultancy

Verzeker uw auto, bestelauto, motor, scooter, brommer of andere voertuigen. Toeras Assurantiekantoor staat voor u klaar

wanbetaling verzekering geroyeerd

Geroyeerd wegens wanbetaling? Maak bij ons een nieuwe start. Informeer naar de mogelijkheden

verzekeringen strafrechtelijk verleden of rij-ontzegging

Toeras verzekerd ook met een CIS registratie of strafrechtelijk verleden uw auto, woonhuis, inboedel en aansprakelijkheid

medicatie verzekeringen / zorgverzekeringen

Bent u op zoek naar goede zorgverzekering? Bij ons kunt u deze zorgverzekering afsluiten

Pechhulp het alternatief voor Wegenwacht, voor uw bedrijf

Heeft u momenteel een abonnement op Wegenwacht van de ANWB? En bent u geconfronteerd met een forse prijsverhoging? Stap dan nu over op pechhulp van Allianz Global Assistance of Bovemij en bespaar flink op de kosten. Wij bieden u verschillende pechhulpproducten. Zo is er al pechhulp voor Nederland inclusief dekking in uw woonplaats vanaf € 49,- per jaar. Dat is bijna de helft goedkoper dan Wegenwacht!

Met onze Pechhulp kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. Wanneer je pech krijgt, staat een netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarnaast is onze Pechhulp kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd.  Wel zo handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.

Door onze efficiënte manier van werken kunnen we deze service aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de pechhulpverzekering! Al vanaf € 3,07 per maand inclusief vervangend vervoer!

Benieuwd wat u kunt besparen? Klik dan op de knop Bereken premie.