Auto verzekeringen

Verzeker uw auto, bestelauto, motor, scooter, brommer of andere voertuigen. Toeras Assurantiekantoor staat voor u klaar

wanbetaling verzekering geroyeerd

Geroyeerd wegens wanbetaling? Maak bij ons een nieuwe start. Informeer naar de mogelijkheden

verzekeringen strafrechtelijk verleden of rij-ontzegging

Toeras verzekerd ook met een CIS registratie of strafrechtelijk verleden uw auto, woonhuis, inboedel en aansprakelijkheid

medicatie verzekeringen / zorgverzekeringen

Bent u op zoek naar goede zorgverzekering? Bij ons kunt u deze zorgverzekering afsluiten

Veelgestelde vragen over Toeras verzekeringen

In der loop der jaren, hebben wij aardig wat vragen gehad van klanten. Om het voor de  klanten gemakkelijk te maken, hebben wij de meest gestelde vragen opgenomen in de onderstaande lijst. Staat uw vraag er niet bij schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Moet ik langskomen om een verzekering af te sluiten?

Nee, dat is niet nodig, wij sluiten veelal de verzekeringen digitaal af en dat is voor u wel zo gemakkelijk.

Is het wel veilig om mijn persoonlijke gegevens via internet naar jullie te zenden?

Dat is zeker veilig. Wij werken met een beveiligde HTTPS verbinding, zodat al u verzonden data (privé gegevens), versleuteld worden verzonden en niet zomaar te zien zijn voor kwaadwillende.

Kan ik me verzekeren als ik bij andere verzekeraars geweigerd wordt?

Ja in veel gevallen kunnen wij u gewoon verzekeren, hier zijn meestal wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Meer informatie kunt u vinden op onze problemen pagina.

Ik heb een strafblad, kan ik wel een verzekering krijgen?

Bent u, of een andere belanghebbende bij het afsluiten van een verzekering, in de laatste acht jaar, als verdachte of ter uitvoering van een opgelegde (straf)maatregel, in aanraking geweest met politie of justitie? Dan kan het lastig zijn om in aanmerking te komen voor een nieuwe (auto-)verzekering. De meeste verzekeringsmaatschappijen zullen u weigeren als nieuwe klant. Wij hebben de oplossing voor u en kunnen u in de meeste gevallen wel verzekeren. Meer informatie kunt u vinden op onze problemen pagina.

Mijn auto/scooter is al heel lang onverzekerd. Kunnen jullie mij wel verzekeren?

De Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW) controleert regelmatig of je voertuig verzekerd is, een verzekering is verplicht in Europa. Ben je onverzekerd dan loop je het risico, een zeer hoge boete te ontvangen.

Wanneer je voertuig al enkele maanden onverzekerd is, kunnen wij in de meeste gevallen nog wel een verzekeraar vinden. Je betaalt dan geen hogere premie!

Ik sta op een ‘zwarte lijst’ kan ik daar vanaf?

Iedereen kan met CIS te maken krijgen. Wanneer u een verzekering aanvraagt of als u een schadeclaim indient bij uw verzekeraar kan een controle via de CIS databank worden gedaan door de verzekeraar. Als over u verzekering gerelateerde gegevens in de CIS databank staan, bijvoorbeeld omdat u de afgelopen jaren schade(s) geclaimd heeft, kan de verzekeraar of de gevolmachtigde daar consequenties aan verbinden.

Bent u van mening dat dit niet klopt, dan kunt u een bezwaar indienen bij het CIS

Ik heb een rijontzegging gehad, kan ik nog wel een verzekering krijgen?

Als de rijontzegging binnen een periode van 5 jaar heeft plaatsgevonden dan is een afwijzing 100% zeker. Het maakt daarbij geen verschil of dit komt door te veel alcohol, te hard rijden, drugsgebruik of een overtreding in de zin van Art. 5 van de Wegen Verkeerswet tijdens het besturen van een motorrijtuig. Wij bieden klanten die een rijontzegging hebben gehad alsnog de mogelijkheid om een autoverzekering of andere verzekering af te sluiten.

Wij kunnen in de meeste gevallen u wel verzekeren, bekijk onze pagina rijontzegging voor meer informatie.

Ik ben een jonge bestuurder en wil een snelle/zware auto, kan ik deze wel verzekeren?

Ja, dat kan. Wij maken samen met jou een maatwerk offerte. Voor meer informatie kunt u de pagina leeftijd en verzekeren bekijken.

Kunnen jullie alles verzekeren?

Wij zeggen nooit nee, wij kunnen meestal de gekste dingen wel verzekeren. U kunt het beste contact met ons opnemen en dan gaan we gezamenlijk bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Ik wil mijn verzekering contant betalen, kan dat?

Ja hoor. U kunt langskomen op ons kantoor, waar u kunt pinnen en ook contant kunt betalen.