Auto verzekeringen

Ijzersterke verzekering consultancy

Verzeker uw auto, bestelauto, motor, scooter, brommer of andere voertuigen. Toeras Assurantiekantoor staat voor u klaar

wanbetaling verzekering geroyeerd

Geroyeerd wegens wanbetaling? Maak bij ons een nieuwe start. Informeer naar de mogelijkheden

verzekeringen strafrechtelijk verleden of rij-ontzegging

Toeras verzekerd ook met een CIS registratie of strafrechtelijk verleden uw auto, woonhuis, inboedel en aansprakelijkheid

medicatie verzekeringen / zorgverzekeringen

Bent u op zoek naar goede zorgverzekering? Bij ons kunt u deze zorgverzekering afsluiten

Onze verzekeringen

Schadeverzekeringen

Schade aan uw bezittingen is altijd vervelend. U kunt deze schade verzekeren met verschillende schadeverzekeringen. Voorbeelden zijn een inboedelverzekering en een autoverzekering. Wanneer er dan iets gebeurt met dat wat u hebt verzekerd, wordt de schade die u hebt geleden vergoed.

Bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekeringen zijn naast persoonlijke verzekeringen noodzakelijk voor iedere ondernemer.

Levensverzekeringen

Varianten van de levensverzekering:

  • Overlijdensrisicoverzekering: deze levensverzekering keert een vast bedrag uit als je (de verzekerde) binnen de looptijd komt te overlijden. Dit bedrag wordt vaak gebruikt om af te lossen op een hypotheeklening.
  • Lijfrenteverzekering: hiermee bouw je (de verzekerde) vermogen op voor aanvulling op zijn toekomstige pensioen. Vermogen opbouwen voor aanvullend pensioen kan ook met banksparen. Lees er meer over op de pagina lijfrente opbouwen.
  • Beleggingsverzekering: levensverzekering waarmee je via beleggingsfondsen vermogen opbouwt. Vorm die in de jaren ’90 populair was als gevolg van de stijgende beurskoersen.

Uitvaartverzekeringen

Hoewel overlijden vaak geen prettig onderwerp is, is het toch goed om hier even bij stil te staan. Bij een sterfgeval is er toch een aanzienlijk bedrag nodig voor de uitvaartverzorging. U hebt u uw eigen wensen. U bepaalt de inrichting van uw auto, de reisbestemmingen in uw vakantie. Wellicht hebt u ook wensen ten aanzien van uw uitvaart en wilt u dat alles goed geregeld is. Ons kantoor biedt u biedt u graag deze website aan waarop u veel informatie kunt vinden over alles wat bij een uitvaart een rol kan spelen.

Zorgverzekeringen

Een zorgverzekering – ook wel ziektekostenverzekering genoemd – is een verzekering tegen ziektekosten. Hierbij kunt u denken aan kosten voor medicijnen of kosten van een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis.

Bijzondere verzekeringen

Voor het verzekeren van al uw bijzondere objecten en risico’s die andere maatschappijen niet kunnen en/of willen verzekeren. Bijvoorbeeld als uw verzekering geroyeerd is wegens het te laat betalen van de premie of als u een rij-ontzegging heeft gehad. Ook mensen met een strafbaar verleden kunnen wij gewoon verzekeren. Maar ook de moeilijk te verzekeren risico’s zoals koeriersdiensten, taxibedrijven enz. kunnen wij gewoon verzekeren. U kunt het zo gek niet bedenken of wij vinden wel een oplossing.