Auto verzekeringen

Ijzersterke verzekering consultancy

Verzeker uw auto, bestelauto, motor, scooter, brommer of andere voertuigen. Toeras Assurantiekantoor staat voor u klaar

wanbetaling verzekering geroyeerd

Geroyeerd wegens wanbetaling? Maak bij ons een nieuwe start. Informeer naar de mogelijkheden

verzekeringen strafrechtelijk verleden of rij-ontzegging

Toeras verzekerd ook met een CIS registratie of strafrechtelijk verleden uw auto, woonhuis, inboedel en aansprakelijkheid

medicatie verzekeringen / zorgverzekeringen

Bent u op zoek naar goede zorgverzekering? Bij ons kunt u deze zorgverzekering afsluiten

Evenementenverzekering, de verzekering voor feesten en evenementen

U heeft alle voorbereidingen getroffen om uw feest of evenement tot een succes te maken. De zaal gehuurd, een feestband geboekt, een cateraar geregeld voor alle hapjes en de uitnodigingen verstuurd. Maar dan gebeurt er iets wat de pret bederft. Iets ergs, waardoor uw feest niet door kan gaan. Voorkom grote geldproblemen en sluit een Evenementenverzekering af.

Dekking

Altijd een verzekering op maat

Ieder evenement is anders. Daarom kunt u de Evenementenverzekering geheel naar eigen wens samenstellen. Zo betaalt u alleen voor dat wat u nodig heeft. Wilt u uw evenement alleen verzekeren tegen regen en bijvoorbeeld ongevallen? Dat kan. En nog veel meer. Laat u daarom goed informeren.

Geldig voor evenementen in heel Nederland

Met de Evenementenverzekering maakt het niet uit waar in Nederland uw evenement plaatsvindt. Of het nu bij u thuis, in een gehuurde zaal of in de buitenlucht is. Organiseert u een evenement in het buitenland? Neem dan even contact met ons op voor overleg.

Geldig bij beëindiging vooraf én halverwege

Hoe vervelend ook, soms moet u uw feest beëindigen als de pret nog lang niet voorbij is. Bijvoorbeeld omdat onverwachts alle stroom uitvalt. Soms weet u echter van tevoren al dat uw feest niet door kan gaan. In beide gevallen dekt de Evenementenverzekering de financiële gevolgen. De verzekering is dus geldig bij beëindiging vooraf én halverwege.

Uw feest of evenement kan niet doorgaan

Het zal toch niet waar zijn. Een dag voordat het feest begint, breekt er brand uit in de zaal. Of stort het dak in door een zware storm. Wat een pech. Met deze basisdekking vergoeden wij de kosten als u uw feest of evenement (halverwege) moet afzeggen.

Een belangrijk persoon is verhinderd

Het feest is pas echt compleet als alle belangrijke personen aanwezig zijn. Zo kan een verjaardagsfeest moeilijk doorgaan als de jarige ziek is of een ongeluk heeft gekregen. Met deze basisverzekering kunt u uw feest uitstellen of helemaal annuleren als een belangrijk persoon is verhinderd.

Het regent

Sommige feesten kunnen alleen maar doorgaan met mooi weer. Denk bijvoorbeeld aan een concert in het park of aan een theaterfestival in de open lucht. Met deze basisverzekering kunt u een feest annuleren als er te veel regen valt. Voor of tijdens het evenement!

Voor meer informatie of advies kunt u met mij contact opnemen. Telefoon 010-4260520 of 06-18099957 (ook whatsapp) of stuur mij een bericht via het contactformulier.
  Te verzekeren evenement
  jubileum(familie)feestdinerpersoneels-/ bedrijfsfeesttentoonstellingconferentieAnders, te weten:


  Gewenste dekking

  A Niet doorgaan van het evenement

  B Niet verschijnen van verzekerde personen
  C Niet doorgaan ten gevolge van regen  Bij welke hoeveelheid regen:

  D Ongevallen

  Hoeveel personen wilt u verzekeren?  Wordt er door de te verzekeren personen met risicoverhogende apparatuur, gereedschappen e.d. gewerkt?


  Welke combinatie dient verzekerd te worden:

  E Objecten

  Waar wordt het evenement gehouden?


  Welke preventieve maatregelen zijn er genomen tegen bijvoorbeeld brand, diefstal, waterschade etc.?

  Is er permanente bewaking?
  NeeJa, doorAnders, te weten