Auto verzekeringen

Ijzersterke verzekering consultancy

Verzeker uw auto, bestelauto, motor, scooter, brommer of andere voertuigen. Toeras Assurantiekantoor staat voor u klaar

wanbetaling verzekering geroyeerd

Geroyeerd wegens wanbetaling? Maak bij ons een nieuwe start. Informeer naar de mogelijkheden

verzekeringen strafrechtelijk verleden of rij-ontzegging

Toeras verzekerd ook met een CIS registratie of strafrechtelijk verleden uw auto, woonhuis, inboedel en aansprakelijkheid

medicatie verzekeringen / zorgverzekeringen

Bent u op zoek naar goede zorgverzekering? Bij ons kunt u deze zorgverzekering afsluiten

Zakenreisverzekering

Een ondernemer of medewerker die op zakenreis is, loopt andere risico’s dan zijn thuisblijvende collega’s. Risico’s die u kunt verzekeren op de zakenreisverzekering, tegen een scherpe premie en uitstekende voorwaarden.

Wat is verzekerd

Wereldwijde hulpverlening en de daaruit voortvloeiende buitengewone kosten, dát verzekert u op een zakenreisverzekering.

Afhankelijk van de bestaande voorzieningen in uw bedrijf, kunt u deze basisdekking uitbreiden. Wij stellen voor uw bedrijf een maatpakket samen, dat exact aansluit op uw specifieke wensen en omstandigheden. Daardoor is iedereen altijd goed verzekerd, zonder overlapping in de dekkingen.

Tegen welke risico’s

De zakenreisverzekering kan voor een individu worden gesloten, maar ook als een collectieve voorziening binnen uw bedrijf. Hieronder een opsomming van schadegebeurtenissen die u op reis kan overkomen:

 • verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen en belangrijke reisdocumenten
 • aanschaf van kleding en toiletartikelen als koffers gestolen zijn of vertraagd
 • extra reiskosten als de reis eerder moet worden afgebroken door bijvoorbeeld ziekte van de verzekerde of overlijden van een familielid
 • repatriëringskosten na bijvoorbeeld een verkeersongeval of in een levensbedreigende situatie
 • assistent of meereizend gezinslid tijdens zakenreizen gratis meeverzekerd
 • geneeskundige kosten
 • annuleringskosten
 • privé vakanties
 • rechtsbijstand
 • schade aan logiesverblijven
 • huur vervoermiddel (bij uitval vervoermiddel)
 • buitengewone kosten (zoals extra reis- en verblijfkosten)

Voor wie bedoeld

De doorlopende zakenreisverzekering is bedoeld voor ondernemers, zakenmensen, commissarissen, directeuren en staffunctionarissen die voor hun bedrijf regelmatig naar het buitenland reizen.

Met een collectieve verzekering wordt zowel de ondernemer zélf als werknemers van het bedrijf verzekerd, die voor zaken op reis gaan.

Voorbeelden

De reisverzekering wordt vaak gezien als een overbodige verzekering: “we zijn toch verzekerd op onze basisverzekering, of op onze inboedelverzekering; ik ben toch lid van de ANWB etc.”

Als uw adviseur denken wij daar toch iets anders over. U herinnert u zich de ramp tijdens de winter in Oostenrijk? Een lawine en uit was de pret. U herinnert zich de tsunamiramp? U leest over de busongelukken of vliegrampen. Niet leuk om aan te denken, maar ook u loopt een risico.

Dat uw bagage wordt gestolen, dat u uw dure zonnebril kwijt raakt, och, dat vinden wij net als u heel lastig en heel vervelend. Maar de wereld vergaat niet. En u komt er wel weer overheen en op een goede reisverzekering is dat trouwens ook gedekt!

 • Neen: in het ziekenhuis belanden, ergens in het buitenland, en men kan u daar niet helpen. Van het ene ziekenhuis naar het andere. Opereren in een vreemd land, vreemde taal, andere cultuur.
  Op uw ziektekostenverzekering bent u verzekerd voor medische kosten. Echter: men keert niet meer uit dan twee maal de kosten voor vergelijkbare medische handelingen op basis van de tarieven van een Nederlands ziekenhuis. Al het meerdere komt voor uw eigen rekening. En dat kan goed pijn doen. De reisverzekering dekt deze medische kosten.
 • Neen: pech onderweg en u gaat hulp halen. U raakt verdwaald. Opsporingsdiensten worden ingeschakeld. Met helikopters gaan ze u zoeken. Na een tijdje wordt u gevonden. De rekening kunt u gepresenteerd krijgen en dat kan aardig in de papieren lopen. De reisverzekering dekt deze onvoorziene kosten.

Tot slot

Zakenreisverzekeringen zijn er in allerlei soorten en maten. Laat u deskundig adviseren door ons kantoor!

Hebt u vragen? Neemt u gerust contact met ons op voor méér informatie!