Auto verzekeringen

Ijzersterke verzekering consultancy

Verzeker uw auto, bestelauto, motor, scooter, brommer of andere voertuigen. Toeras Assurantiekantoor staat voor u klaar

wanbetaling verzekering geroyeerd

Geroyeerd wegens wanbetaling? Maak bij ons een nieuwe start. Informeer naar de mogelijkheden

verzekeringen strafrechtelijk verleden of rij-ontzegging

Toeras verzekerd ook met een CIS registratie of strafrechtelijk verleden uw auto, woonhuis, inboedel en aansprakelijkheid

medicatie verzekeringen / zorgverzekeringen

Bent u op zoek naar goede zorgverzekering? Bij ons kunt u deze zorgverzekering afsluiten

OLDTIMER VERZEKEREN

Wat is een oldtimer?

Voor de verzekeringsmaatschappij is een auto een oldtimer indien deze ouder is dan 25 jaar en die uitsluitend recreatief gebruikt worden, dus niet voor woon- /werkverkeer. Bij de oldtimerverzekering is in principe geen regiokorting en no-claimkorting van toepassing. Indien u uw oldtimer wenst te verzekeren op basis van Beperkt of Volledig Casco, dan is een kopie van een taxatierapport (niet ouder dan 6 maanden) en overlegging van foto’s noodzakelijk.

Wat is verzekerd op de oldtimerverzekering

De WA-verzekering dekt de aansprakelijkheid van de eigenaar, de bestuurder en/of de passagiers voor door een met name genoemd motorvoertuig (oldtimer) veroorzaakte schade. U loopt ook het risico dat u schade krijgt aan uw eigen oldtimer. Wilt u meer zekerheid dan kunt u naast u de WA-dekking ook een Beperkt Cascoverzekering afsluiten. U betaalt dan iets meer, maar in ruil voor die licht hogere premie bent u meteen voor een belangrijk stuk verzekerd tegen schade aan uw eigen oldtimer. Wilt u meer zekerheid dan kunt u naast u de WA-dekking ook een Volledig Cascoverzekering (All Risk) afsluiten. Wanneer u optimale zekerheid wilt, is dit de beste keuze. Vraag ons gerust om advies!
Voor dekkingen zie ook motorrijtuigverzekering.

Offerte oldtimer verzekeren
Vul onderstaand formulier offerte oldtimerverzekering bij problemen in en klik op verzenden. U krijgt met enkele uren van ons een offerte.


    De verzekeraar heeft ons gevraagd de bankgegevens van de klant te vragen en niet een door ons gegeven bankaccount in te voeren. Door het invoeren van een bankaccount gaat u geen verplichting aan.


    U gaat akkoord met onze Cookiebeleid & Privacyreglement