Auto verzekeringen

Ijzersterke verzekering consultancy

Verzeker uw auto, bestelauto, motor, scooter, brommer of andere voertuigen. Toeras Assurantiekantoor staat voor u klaar

wanbetaling verzekering geroyeerd

Geroyeerd wegens wanbetaling? Maak bij ons een nieuwe start. Informeer naar de mogelijkheden

verzekeringen strafrechtelijk verleden of rij-ontzegging

Toeras verzekerd ook met een CIS registratie of strafrechtelijk verleden uw auto, woonhuis, inboedel en aansprakelijkheid

medicatie verzekeringen / zorgverzekeringen

Bent u op zoek naar goede zorgverzekering? Bij ons kunt u deze zorgverzekering afsluiten

QUAD & TRIKE VERZEKEREN

Een quad wordt door de Nederlandse verkeerswet gezien als een gemotoriseerde driewieler. Deze quad heeft een ledige massa van ten hoogste 400 kilogram (bij gebruik voor goederenvervoer ten hoogste 550 kilogram). Achter op het voertuig zit een kentekenplaat. De minimumleeftijd van de bestuurder is achttien jaar en hij moet in het bezit zijn van rijbewijs A1 wanneer de quad een maximumvermogen van 15 kW heeft. Als het vermogen meer dan 15 kW bedraagt, is een rijbewijs A verplicht. Op deze quad is het verplicht om met een helm op te rijden, tenzij hij voorzien is van goedgekeurde veiligheidsgordels.

WA-Verzekering

De meest eenvoudige verzekering en wettelijk verplicht voor iedere eigenaar van een Quad of Trike. De WA-verzekering dekt de aansprakelijkheid van de eigenaar, de bestuurder en/of de passagiers voor door een met name genoemd motorrijtuig veroorzaakte schade.

WA en Beperkt casco

U loopt ook het risico dat u schade krijgt aan uw eigen Quad of Trike. Wilt u meer zekerheid dan kunt u naast de WA-dekking ook een Beperkt Cascoverzekering afsluiten. U betaalt dan iets meer, maar in ruil voor die licht hogere premie bent u meteen voor een belangrijk stuk verzekerd tegen schade aan uw eigen Quad of Trike.

WA en Volledig casco

Wilt u meer zekerheid dan kunt u naast u de WA-dekking ook een Volledig Cascoverzekering (AllRisk) afsluiten. Wanneer u optimale zekerheid wilt, is dit de beste keuze. Vraag gerust ons advies!

Offerte quad & trike verzekeren
Vul onderstaand formulier offerte quad verzekeren in en klik op verzenden. U krijgt met enkele uren van ons een offerte.


    De verzekeraar heeft ons gevraagd de bankgegevens van de klant te vragen en niet een door ons gegeven bankaccount in te voeren. Door het invoeren van een bankaccount gaat u geen verplichting aan.


    U gaat akkoord met onze Cookiebeleid & Privacyreglement