Auto verzekeringen

Ijzersterke verzekering consultancy

Verzeker uw auto, bestelauto, motor, scooter, brommer of andere voertuigen. Toeras Assurantiekantoor staat voor u klaar

wanbetaling verzekering geroyeerd

Geroyeerd wegens wanbetaling? Maak bij ons een nieuwe start. Informeer naar de mogelijkheden

verzekeringen strafrechtelijk verleden of rij-ontzegging

Toeras verzekerd ook met een CIS registratie of strafrechtelijk verleden uw auto, woonhuis, inboedel en aansprakelijkheid

medicatie verzekeringen / zorgverzekeringen

Bent u op zoek naar goede zorgverzekering? Bij ons kunt u deze zorgverzekering afsluiten

Recreatiewoningverzekering – Strandhuisje-verzekering

De verzekering voor uw vakantieverblijf

Even helemaal weg uit het dagelijkse leven. Daar is een tweede huis ideaal voor. Of het nu een chalet in de bergen is, een zomerhuis aan zee of een bungalow op de boerencamping. U wilt één ding: zorgeloos genieten van uw recreatiehuis. Dat is precies waar onze Recreatiewoningverzekering voor is bedoeld.

Dekking

Met de Recreatiewoningverzekering kunt u uw tweede huis het hele jaar door goed verzekeren. Bijvoorbeeld tegen schade door brand, inbraak en storm. U kiest zelf hoe goed u uw recreatiewoning verzekert. Als er iets misgaat, kunt u standaard rekenen op onze deskundige hulp én een snelle afhandeling van de geldzaken.

Welke basisdekkingen kunt u kiezen?

U kunt uw vakantiewoning op drie manieren verzekeren: met de basisdekking Beperkt, Uitgebreid of Alle gevaren. Als u wilt, kunt u de basisdekking van uw Recreatiewoningverzekering uitbreiden. Bijvoorbeeld omdat u uw woning verhuurt als u er zelf niet bent of omdat u graag uw inboedel wilt meeverzekeren. We hebben beide uitbreidingen voor u toegelicht.

Welke uitbreidingen kunt u kiezen?

Uitbreiding Inboedel, ook voor uw kleding
Het zal u maar overkomen dat er wordt ingebroken in uw vakantiewoning. Uw televisie en stereo-installatie weg, uw bank kapotgescheurd, uw kleding overhoop… Gelukkig kunt u ook uw inboedel verzekeren tegen diefstal en schade. Met deze uitbreiding zijn niet alleen alle spullen in uw tweede huis verzekerd, ook uw kleine huisdieren, zoals een hond of kat.

Welke basisdekkingen kunt u kiezen?

Voor als u uw vakantiehuis verhuurt Grote kans dat u uw vakantiehuis verhuurt als u er zelf niet bent. Dan heeft u extra inkomsten, maar ook extra zorgen. Mensen zijn nu eenmaal minder zuinig op de spullen van iemand anders. Geen nood, ook recreatiehuizen in de verhuur kunt u verzekeren.