Auto verzekeringen

Ijzersterke verzekering consultancy

Verzeker uw auto, bestelauto, motor, scooter, brommer of andere voertuigen. Toeras Assurantiekantoor staat voor u klaar

wanbetaling verzekering geroyeerd

Geroyeerd wegens wanbetaling? Maak bij ons een nieuwe start. Informeer naar de mogelijkheden

verzekeringen strafrechtelijk verleden of rij-ontzegging

Toeras verzekerd ook met een CIS registratie of strafrechtelijk verleden uw auto, woonhuis, inboedel en aansprakelijkheid

medicatie verzekeringen / zorgverzekeringen

Bent u op zoek naar goede zorgverzekering? Bij ons kunt u deze zorgverzekering afsluiten

Schuldhulpverlening en verzekeren

Wanneer iemand bij een schuldhulpverlener (bewindvoerder, budgetbeheerder of begeleider) aanklopt voor zijn/haar financiële zaken, is deze genoodzaakt een aansprakelijkheidsverzekering en inboedelverzekering te laten afsluiten. Omdat er in veel gevallen een wanbetaling, fraude of andere zaken spelen, kan er geen verzekering worden afgesloten bij een gewone verzekeraar. Toeras is al jaren gespecialiseerd in probleemverzekeringen en kunnen u in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzekeren. Hier zitten dan wel een aantal voorwaarden aan vast.

U kunt als schuldhulpverlener (bewindvoerder, budgetbeheerder of budgetbegeleider) snel online uw aanvraag doen

De privacy van u cliënten is gegarandeerd, aangezien wij met een beveiligde HTTPS verbinding werken. Onze hosting provider is bovendien ISO 27001:2013 en NEN 7510:2011 gecertificeerd. Uw gegevens zijn dus niet zomaar te zien voor kwaadwillende.

Verzekering en schulden

Ondanks je schulden is een verzekering hebben wel aan te raden, Toeras heeft nauw contact met kredietbanken. Ondanks dat u door betalingsachterstanden misschien niet meer bij een normale verzekeringsmaatschappij terecht kan, proberen wij dezelfde dag nog een verzekering voor u te regelen, of dit nu voor uw woonhuis, auto of scooter is.

Online uw wantbetaling, fraude en of strafrechtelijk verleden verzekering afsluiten.

U kunt bij ons online uw verzekeringsofferte aanvragen of dit nu voor een gewone verzekering is of een verzekering bij problemen is. Het niet verzekerd zijn, kan bij schade bij een ander of inbraak aardig oplopen. Wij adviseren u dus een aansprakelijkheidsverzekering en een woonverzekering af te sluiten, zodat u niet nog meer in de problemen raakt.

Op onze blog “Gemeentelijke kredietbank” kunt u de regelingen lezen die er gaan komen in 2021