Verzekeringsadvies op afstand

Verzekeringsadvies op afstand

Coronaversoepelingen & Toeras geeft verzekeringsadvies op afstand

Wij waren vanwege het Coronavirus beperkt op het kantoor aanwezig en werkte vanaf thuis, wij gaan nu steeds vaker op kantoor werken en merken, dat zeer veel klanten even langskomen voor persoonlijk advies en een praatje. Het verzekeringsadvies op afstand is zeker in deze corona periode een drukte van zijn jewelste geweest en merken dat goed aan de aantal telefoontjes die wij dagelijks krijgen.

De meeste informatie staat op onze website en 90% van onze verzekeringen zijn online af te sluiten (offerte aanvraag), wij merken dat ook de online aanvragen stijgende zijn en hopen spoedig dat 100%  van onze verzekeringen online af te sluiten zijn.

Volgende maand mogen we weer op het terras een biertje drinken, een museum bezoeken en kunnen middelbare scholieren weer naar school. De coronaversoepelingen op een rij:

1 juni

  • De horeca mag open om 12.00 uur. Er mogen 30 bezoekers tegelijk (exclusief personeel) in het café of restaurant zijn, iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar. Buiten op het terras geldt in principe geen maximum, maar natuurlijk wel het verplicht afstand houden. Gezinnen en huisgenoten zijn een uitzondering op die afstandsregel. Aan de voorkant moet er een ‘checkgesprek’ plaatsvinden om te zorgen dat er niemand met klachten binnenkomt.
  • Ook bioscopen, theaterzalen en andere culturele instellingen mogen hun deuren openen met maximaal 30 bezoekers (exclusief personeel), met inachtneming van de 1,5 meter-regel en het checkgesprek.
  • Musea en monumenten mogen ook weer bezoekers ontvangen, met hetzelfde maximale aantal, op afstand, exclusief personeel.
  • Het ov gaat weer volgens de normale dienstregeling rijden. Ook hier geldt dat mensen afstand moeten houden op perrons en in trein, bus, metro en tram. Een mondkapje wordt verplicht. Reizigers die na 1 juni geen mondkapje dragen, riskeren een boete van 95 euro.

Voelt u zich niet veilig in het OV en gaat u liever met eigen vervoer, bij Toeras kunt u online uw scooterverzekering en of autoverzekering vergelijken

2 juni

  • Het voortgezet (speciaal) onderwijs mag weer beginnen, ook met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Om het ov niet over te belasten, moeten leerlingen lopend of fietsend naar school. In het speciaal onderwijs moet extra voorzichtig omgesprongen worden met de risicogroepen.

3 juni

  • Basisschoolleerlingen gaan op dit moment nog naar school in halve klassen. Vanaf 8 juni kan het basisonderwijs weer op de normale manier hervat worden, net zoals de kinderopvang.

15 juni

  • Praktijklessen en toetsing in het mbo zullen hervat worden.
  • Vanaf 25 mei kunnen meerdere verpleeghuislocaties zonder besmettingen weer een bezoekregeling opzetten, vanaf 15 juni moet ‘een bepaalde vorm van’ bezoek in alle instellingen weer mogelijk zijn op een veilige manier. Dit geldt ook voor de gehandicaptenzorg. Ook de richtlijn voor bezoek aan ouderen die niet in een instelling wonen is aangepast: (als 1,5 meter afstand gehouden wordt) er kan volgende week weer visite komen.

Loop geen onnodig risico en sluit een bedrijfsverzekering af, voor de horeca hebben wij een speciale horecaverzekering.

Versoepeling horeca en scholen, geeft toekomstmogelijkheden voor de taxi branche

Gelukkig gaan steeds meer taxi’s weer rijden en kunnen taxichauffeurs na een zeer moeilijke periode, weer werken aan de toekomst. Heeft u nog geen taxiverzekering bij Toeras en wilt u goedkoper uit zijn? U kunt altijd vrijblijvend online een taxiverzekering offerte aanvragen.