De kosten van een MMBS verzekering kunnen flink tegenvallen

Wij krijgen heel veel MMBS aanvragen binnen en mensen schrikken behoorlijk van de prijs, is het nog wel rendabel om een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS) aan te schaffen? Op deze vraag kunnen wij helaas geen antwoord geven omdat wij immers de reden en noodzaak van de aanschaf niet weten, wij adviseren u wel voor aanschaf alle nadelen en voordelen tegen elkaar af te wegen.

Verzekeringsmaatschappijen 

Op dit moment zijn er weinig verzekeringsmaatschappijen die een MMBS voertuig willen verzekeren, u als consument heeft dus erg weinig keus hierin en de prijzen zijn allemaal hoog te noemen.

Grasmaaier landbouw voertuig Invalidenvoertuig brommobiel SRV wagen vrachtwagen MMBS unimog MMBS verzekering wals wegenbouw voertuig MBBS

MMBS verzekeren prijs (particulier of zakelijk)

Jaren geleden waren de prijzen zeer aantrekkelijk om een MMBS voertuig aan te schaffen en als goedkoop vervoersmiddel te gebruiken, echter zijn de prijzen nu zeer hoog en zeker onbetaalbaar geworden voor de meeste jongeren. U moet al snel denken aan een premie van tussen de € 150 en € 200 per maand.

Alternatieven voor een MMBS

Het ziet er misschien wat minder stoer uit, maar het is een stuk goedkoper om een brommobiel te verzekeren en zeker een goede optie om mee te nemen in het maken van u keuze.

MMBS aanvragen

Heeft u nog interesse na het lezen van de indicatie prijzen, dan kunt u online bij ons een MMBS verzekering aanvragen.