Vanwege Corona gesloten

coronavirus - Corona

Vanwege het Corona virus gesloten

Het Corona virus slaat wereldwijd toe en zijn dan ook genoodzaakt maatregelen te nemen voor u en onze veiligheid. Toeras verzekeringen neemt liever preventief en uit vrije wil maatregelen, dan achteraf wellicht te moeten concluderen dat we te weinig hebben gedaan om het virus een halt toe te roepen. Daarom hebben wij besloten om het werk in ons kantoor in Schiedam & Rozenburg tijdelijk zoveel als mogelijk te verruilen door thuiswerken en zo min mogelijk bezoekers te ontvangen.

Dit om te voorkomen dat we elkaar wellicht besmetten. Wij nemen uiteraard allerlei maatregelen om de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen. Het advies van het RIVM is daarbij onze leidraad.

Maatregelen kantoor

Wij werken zoveel mogelijk thuis en zijn gewoon bereikbaar via de mail, telefoon en Whatsapp. Het zal hier en daar wat improviseren zijn, maar proberen de serviceverlening zo hoog mogelijk te houden.
Onze tijdelijke openingstijden vanwege het corona virus zijn van 10:00 tot 16:00

Wij leven met alle bedrijven mee, die door het Coronavirus in zwaar weer verkeren en willen iedereen in de gezondheidszorg werkt alvast bedanken.

Dat zijn onze helden op dit moment !

Lees ook onze blog als u op vakantie gaat of nog bent